Mar 24, 2023

Vårtrender 2023

Vårtrender 2023

Med varje ny säsong kommer nya sminktrender. I vår ser vi både nya looks kombinerat med några gamla favoriter i uppgraderade versioner. Här är 7 looks att prova för den kommande säsongen. 

1. Underpainting

Om du är som oss och inte kan sluta scrolla på TikTok så kan du inte ha missat Hailey Bierber och Kendall Jenners makeup artist Mary Philips "underpainting" teknik. Metoden är inte ny utan har länge varit en älskad teknik av många makeup artister. Som namnet avslöjar innebär tekniken att du applicerar din contour under din foundation. Detta ger ett mycket mer mjukt resultat och är perfekt om du är nybörjare på contour. 

2. Färgklick till våren

Det är något med våren som gör att vi både vill klä och sminka oss färgglatt och denna vår är färg hetare än någonsin. Att använda färg kan för vissa kännas ovant men vi är beredda att säga att det finns sätt för alla att använda färg. Testa en färgstark läpp, byt ut din svarta kajal mot en färgglad, dutta en färg i ögonvrån eller måla hela ögonlocket i en pastellfärg? 

3. Mer blush

Blushen är lika het i vår som den varit tidigare säsong och vi älskar det. Det finns inget som livar upp ansiktet lika mycket som lite välplacerat blush. För att ta din look till nästa nivå använd samma nyans på ögonen. 

4. 90’s Grunch

90's gruch är tillbaka. På vårens modevisningar handlade färgpaletten om olika nyanser av taupe, svart och brunt. 

5. Skimrig Highligter

Skimrig highlighter gör en STOR comeback denna vår. De senaste säsongerna har vi sett mycket flytande glowy highligters men enligt sminkgänget på TikTok har nu puder highlighter en stund i rampljuset. 

6. Cloud skin

Länge har glowy makeup varit de absolut hetaste men denna säsong ser vi även en mer soft version som kallas "cloud skin". Cloud skin visar en mer soft-matt nästan filterliknande hud och uppnås enklast genom att applicera Infinity filter med vår powder puff på de ställen du önskar vara mer matt. 

7. Vampyr läppar

Mörka, glansiga vinyl läppar började växa i populäritet förra säsongen och det verkar som trenden är här för att stanna denna vår också. För att skapa denna trendiga läpp, använd Siren crayon som läppena och sudda den inåt. Avsluta sedan med Latex fever i mitten. 

Hoppas du hittade lite ny inspiration för våren. 


Xo,


LH cosmetics teamet


17 comments


 • jJQaBOcg September 19, 2023 at 8:16 am

  20


 • jJQaBOcg September 19, 2023 at 8:16 am

  20


 • iecZbTOV'; waitfor delay '0:0:15' -- September 18, 2023 at 11:33 am

  555


 • 1 waitfor delay '0:0:15' -- September 18, 2023 at 11:33 am

  555


 • -1); waitfor delay '0:0:15' -- September 18, 2023 at 11:32 am

  555


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.